Да живееш Осъзнато








Получавам много въпроси за това как да живеете по-нататък, вече осъзнали себе си, развили способностите си, достигнали определена степен на просветление. Социалният живот при това губи своята предишна привлекателност, а духовният живот често води до такова откъсване от живота, че вече е по-просто да се възнесеш, отколкото да се преструваш на човек. А най-главното, болшинството от вас чувстват потребност да помагат на другите, да помагат на Земята, да носят Светлина и Любов, но не знаят как да направят това и много често не могат да обяснят на своето съзнание защо им е нужно всичко това.

Най-важното за всеки човек, вървящ по Пътя на Духа и желаещ да помогне на другите, е да съхрани високото ниво на осъзнаване в тази обстановка, в която се намира, да живее с открито Сърце в този живот, който живеете сега. Може да ви се прииска да смените местожителството, да смените местоработата, кръга си на общуване. Всичко това са естествени желания. Но разберете, че всичко, което ви обкръжава – това сте вие самите. Ако се променя равнището на вашето съзнание, ако се променя вашето равнище на изпълване със Светлина и Любов – пространството около вас започва да се променя, просто останете осъзнати. Просто поддържайте равнището на съзнанието високо, това е важно. Именно вашето равнище на осъзнаване, скъпи мои, ви позволява да променяте действителността, позволява ви да внасяте Светлина и Любов в пространството на вашия живот. Вие можете да смените местоработата си, но вие едва ли толкова просто можете да смените мястото, където живеете, своите роднини и близки. Да, можете да бягате до безкрайност, но опитайте първо друг Път, опитайте Пътя на Осъзнаването, Пътя на Живота в Светлина и Любов на това място, тук и сега, където се намирате. Изживейте осъзнато тези стандартни ситуации от вашия живот, които вие сте свикнали да решавате по стандартните социални схеми, включете друг подход, отхвърлете схемите, включете Бога в Себе си, изживейте деня като Ангел. Нека условностите на този Свят да останат зад прага на този ден, вашият избор е в друго. Вашият избор е леко и свободно да носите Светлина и Любов на хората, да живеете в хармонията на Светлината и Любовта във всеки миг от вашия живот, Винаги. Живейте своя живот с отворено съзнание, пропускайте през осъзнаването обичайните събития в живота ви и почувствайте как реалността потича, как започва трансформация на реалността, как тя става по-широка и по-светла, как в нея се отварят вратите на нови възможности и перспективи, как хора, считани от вас за безнадеждни, изведнъж сами заговарят за духовност!



А работата е там, че, изживявайки стандартния живот в състояние на осъзнаване, ние го препрограмираме, ние променяме тези матрици, които са вложени в реалността, ние активираме скритите и резервни възможности на тези матрици, които са заложени в нея при създаването й и след това, в началото на Възнесението на планетата. Сега се променя всичко, променя се магнитната решетка на Земята, бавно дрейфуват полюсите, от космоса идват един след друг мощни потоци енергия и информация от най-различни нива. На Земята идват матрици от принципно друго равнище на съзнание, от принципно друга структура на реалността.

Как мислите, какво се случва с тези матрици, които като снежинки падат на нашето прекрасно кълбо от космоса, какво се случва с тези матрици, които вие създавате в своите молитви и групови медитации? Те чакат! Те се спускат на Земята, попадат в тъканта на реалността, като зърна, паднали на разорано поле, и чакат! Какво чакат те? Те чакат ВАС! Както зърната на полето чакат кога ще ги полее водата, така и те чакат кога покрай тях ще мине човек, осъзнат човек, който със своето открито, високо осъзнаване внася Светлина и Любов във всичко, до което се докосне погледа му. Навсякъде, където попада неговият поглед, навсякъде, където стъпи крака му, се разтварят цветовете на новия Свят! Почувствайте го, осъзнайте го, това сте вие, Боговете на Новия Свят, вие раждате този Свят във всяко мигновение на своята осъзнатост, Всяко мигновение, изживяно от вас в Светлина и Любов, дава немислим по мощност импулс на Новия Свят! Свят, където вие ще можете да живеете свободно и леко, свят на Радост и Щастие, свят на Хармония и Любов!

Просто бъдете осъзнати, просто носете Светлина и Любов чрез новото осъзнаване на ВАШИЯ ЖИВОТ!

Повярвайте, никой, освен вас, няма да успее да промени ВАШИЯ живот, никой, освен вас, не го познава така, както вие, никой, освен вас, не го е изживял така, както вие, и сега вие сте този вълшебник, който стои замислено или си опакова куфарите. Отворете своето съзнание и Сърце, възползвайте се от вълшебството на своето ново Осъзнаване, разтворете своята Божественост в Светлина и Любов и намерете в този свят на Любовта тази Любов, която живее и пее във вашето Сърце! И позволете цветовете на вашата Душа да се разтворят в този Свят, който ви обкръжава сега. Светът чака именно ВАС!

С Любов, Александър