КНИГИ – сънища, осъзнато сънуване – 2


2/2


Александер, Ониромантия
или секретите на древното учение за тълкуване на сънищата

В областта на окултните науки този труд е уникален. Негов автор е световноизвестният парапсихолог и популяризатор на тайнствените знания Александер.
В една удивително лека за читателя форма е поднесена изключително ценна информация относно скритите тайни на човешката душа. В този том Вие ще се запознаете с древните и съвременни ониромантични школи.
Написана удивително увлекателно и живо, наред с богатата информация, тази книга поднася на читателя и познания, които се печатат за първи път.






=========================================================================

Силвия Браун - Книга на сънищата

Новото заглавие на Силвия Браун „Книга на сънищата“ открехва прозорец към нашите души и врата към Другата страна. Преплитайки прозрения и истински житейски истории, Браун разкрива влиянието, което упражняват нашите сънища върху спомените, здравето, душевното ни състояние и взаимоотношенията ни със света. Сънищата са и онзи помощник, който може да промени живота ни, ако само се научим да се вслушваме в гласа му. Чрез този все още неразгадан от науката феномен можем да се свържем и с онези свои близки, които вече не са между нас.
Силвия Браун е медиум феномен. Всяка нейна книга има неизбежната съдба на бестселър в най-престижната в Америка класация на „Ню Йорк Таймс“. Популярна и обичана и в България заради своите прозрения, поднесени така човешки, Силвия Браун има необикновената мисия да внася утеха и светлина в живота ни.
Авторка и на книгите „До Другата страна и обратно“, „Живот от Другата страна“ и „Изцеление от предишните животи“.


=========================================================================

Линда Рийд, Вълшебството на сънищата
Астрология на сънуването

Лиз Грийн за сънищата и транзитите:
„Има безброй примери за синхроничност, възникващи в астрологическата работа, които рано или късно сполитат всеки практикуващ. Те са част от страхотното очарование на изследването. Всички примери за сънища, съвпадащи с критични транзити, които съм цитирала, са точни образци от синхроничен тип.“
Хората живеят живота си на две отделни равнища: съзнателното, его-ориентирано ниво и подсъзнателното равнище на душата.
Подсъзнанието отразява и интерпретира опитностите от нашия живот ден-за-ден и се опитва да ги осмисли чрез символичния език на сънищата. За психологическата ни цялостност е важно да съзнаваме какво ни казват сънищата и да се вслушваме в тях. В тази творческа книга Дина Рийд съчетава вещина в астрологията с дълбоко разбиране на образността и намерението на сънищата, да се покаже как можем да се облагодетелстваме от лечебните динамики на сънуването.
Откривайки нови хоризонти в астрологическото консултиране, „Вълшебството на сънищата“ описва как да използваме карта на съня, за да свържем подсъзнателното изживяване със съзнанието, което позволява на психиката да се излекува чрез приемане на съновната образност. Книгата е обогатена с множество казуси, които изследват динамиката на астрологическата работа по сънищата и демонстрират значимостта й като средство за развиване на собствените заложби.


=========================================================================

 1 <== 2