КНИГИ – тайни проекти, експерименти, разработки – 4

 

 4/4 

Ян Ван Хелсинг, Тайните общества 3: Войната между масоните

"Има два вида световна история: Едната е официалната, лъжливата, предвидена за часовете в училище - другата е тайната история, която крие истинските причини за събитията."
Оноре дьо Балзак
Ян ван Хелсинг успява да вземе интервю от действащ масон от висша степен, в което подробно разказва за скритата дейност на най-голямата в света тайна организация - от първа ръка!
Това интервю обхваща следните въпроси:
- Какво представлява Новият световен ред, как се изгражда и откога е установен
- Защо на всеки от нас трябва да бъде имплантиран чип
- Защо човечеството ще бъде значително намалено
- Каква роля играе Луцифер в масонството
- Защо човекът не би могъл да произлезе от маймуната
- Каква е ролята на кръвната линия на Исус и тази на илюминатите
- Че наистина има хора змии
- Каква е ролята на Германия в Новия световен ред
- Как масоните обменят информация чрез тайни знаци
- Как действат духовните сили и как човек би могъл да ги използва
- Каква е ролята на тамплиерите в масонството
- Как морфогенетичните полета се използват за управляване на хората
- Защо германските масони застъпват преди всичко национални интереси и в много германски ложи различни религиозни групи са нежелани
- Че в масонството съществува един вид бунт, а на някои места дори война между масоните

По-късно, когато научите кой е Луцифер и как действа на Земята, досегашната ви представа за света ще започне да се разпада. Това не е книга за хора със слаби нерви!


=========================================================================

Игор Прокопенко, Щурмът на съзнанието

В тази книга известният документалист Игор Прокопенко за първи път разказва как специалните служби на различните държави разработват теорията и практиката на масовото зомбиране; готвят специалисти, т.нар. „слипъри“, които могат от хиляди километри да проникнат в съзнанието например на министъра на външните работи или на началника на Генералния щаб на Русия... Отговорни служители от специалните служби и изтъкнати учени коментират сензационните резултати от уникални експерименти, извършвани в секретните лаборатории.
Малцина знаят, че през първата година след разпадането на СССР около хиляда и седемстотин партийни служители сами слагат край на живота си, а в кабинета на президента Елцин е открита странна конструкция. Когато започват да я проучват, установяват, че механизмът е високочестотен генератор за въздействие върху човешката психика. Как е попаднал в кабинета на първия държавен ръководител и дали не е бил причина за екстравагантното поведение на Борис Николаевич през последните години на управлението му?...
Неограничени ли са възможностите в областта на масовото манипулиране на съзнанието наистина? Според автора отговорите на тези въпроси могат да хвърлят светлина върху много от тайните в голямата политика и невидимата война, водена от големите държави за прекрояване на света. Всеки, който притежава съвременни методики, може да получи неограничена власт и да накара хората да изпълняват заповедите му.


=========================================================================

Игор Прокопенко, Битката на цивилизациите

За първи път в тази книга известният документалист и телевизионен водещ Игор Прокопенко разказва пред какво е изправено човечеството в бъдеще, кога се предвижда краят на съвременната цивилизация и какво можем да направим, за да се спасим.
Търсейки отговор на въпроса как е възникнал животът на Земята, учените предлагат различни хипотези. Според една от тях човешката цивилизация е създадена от извънземен разум, които коригира еволюционния процес на нашата планета. Друга популярна версия в научния свят е, че самата Земя реагира на човешкото поведение със стихийни бедствия и техногенни катастрофи. Редица учени поначало смятат, че тя е стигнала до апогея в развитието си и наближава денят, когато върху картата на звездното небе на мястото на Земята ще има само бездънна празнота! Кои от учените е прав и чии възгледи са научна заблуда? Какво все пак ще стане с човечеството? Как ще изглежда човекът от бъдещето?
В разследването си Игор Прокопенко подкрепя всяка своя теза с реални факти. Цялата информация, която той споделя в книгата си, почива върху съобщения на руски и чуждестранни учени, аргументи на признати в цял свят изследователи и разсекретени военни тайни. Някой от сведенията десетки години са били държани в тайна и за първи път се публикуват в тази книга.


=========================================================================

Дейвид Морхаус, Воинът екстрасенс

ЖИВОТЪТ ТИ ВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ СЪЩИЯТ - това са първите вледеняващи думи на програмния директор На "Старгейт" ("Звездна порта"), съвършено секретна програма на правителството на САЩ за екстрасензорен шпионаж, към капитан Дейвид Морхаус. - Тук обучаваме избрани хора да прекосяват времето и пространството, за да събират разузнавателна инсрормация за места, събития и лица, които ни интересуват... Искаме да станеш един от нас.
В смразяващи подробности Морхаус описва шпионската си работа като дистанционен наблюдател: от разтърсващата експлозия на Полет 103 на "Пан Ам" до задушаващия дим на "Пустинна буря" и после още по-назад във времето, до Хирошима и най-черните дни на нацистка Германия.
ДЕЙВИД MOPXAУC е първенец (измежду над 2500 кадети) на випуск 1979 г. на армията на САЩ. Служил е като адютант на двама командващи генерали, командвал е единствената в армията самостоятелна въздушнодесантна стрелкова рота, както и елитна въздушнодесантна рейнджьрска рота. Бил е втори командир на 2-ри батальон в 505-и парашутен пехотен полк и е носител на множество отличия. Притежава магистърска степен по военни изкуства и науки от Колежа на командването и генералния щаб на армията на Съединените щати и докторска - по педагогика от университета "Ласал". Пише статии и изнася лекции по въпросите на глобалния мир и е автор на книгата "Несмъртоносни оръжия: Война без смърт". Участва в организирания от фондация "Михаил Горбачов" форум "Състоянието на света" за 1995 г. като говорител и член на дискусионен борд по въпросите, свързани с новите методи за решаване на конфликти в настъпващото хилядолетие.


=========================================================================

Марко Пицути, Забранената еволюция

Човекът, когото познаваме днес, е осъден да изчезне! Идват първите поколения на хората-киборг.
Технологичният напредък на информационните системи и най-новите открития на биологията ни водят към нова ера, в която човечеството неизбежно ще премине към тясно взаимодействие с машините до пълното им сливане и скоро ще станем свидетели на появата на първите поколения на хора-киборг.
Учените отдавна работят за създаването на самосглобяващи се невронни интерфейси, образувани от интелигентни нанороботи, способни да проникнат в човешкия мозък без хирургическа намеса, за да го свържат с електронни устройства. На прага са и първите техники за разширяване на човешката памет и зареждане на данни по невронен път - същински доспехи, които ще позволят на мозъка да се ъпгрейдне и да складира цялата налична информация в реално време. В същото време биологията премина границата, която я разделяше от света на информационните технологии. Компютрите на близкото бъдеще се превръщат в живи биочипове, формирани от модифицирано ДНК.
Марко Пицути ни предлага едно внимателно проведено и документирано изследване за настъпващата технологична революция, която вече е в ход. Предстои да се роди нова хибридна раса на хора и полубогове, докато машините се хуманизират, придобивайки изкуствен интелект и съзнание, напълно аналогични на човешките.
Андроиди, човешко тяло, облечено в роботизирани екзоскелети, изкуствен интелект, дронове, нанороботи, психофизически подобрения, киборг, метаматериали, автомобили, движещи се сами, геофизични оръжия, кибернетика — това са само някои от нововъденията, с които ще трябва да свикнем да съжителстваме през следващите години.


=========================================================================

Джейсън Мейсън, Ян ван Хелсинг - Баща ми беше мъж в черно

Тайната космическа програма, антарктическите германци и пришълците - един разобличител проговаря.
Книгата засяга следните въпроси:
Имало ли е от милиони години извънземни на нашата планета и до ден днешен?
Каква роля играят хазарите и какъв е произходът на култа към Баал и Вавилонското братство - какво са знаели прахристияните и Исус Христос?
По-силни ли са йезуитите и италианските черни аристократи от Ротшилд и Рокфелер?
Има ли змиеподобни човеци и други народи, които обитават вътрешността на Земята?
Какво предвиждат свръх секретните проекти на правителството в сянка?
Кои са нордиците и драконианците?
Запазени ли са и днес германски бази в Антарктида?
Крие ли Ватиканът доказателства за някогашни висши цивилизации и извънземни раси на Земята?
Съществували ли са някога на Земята великани и какви доказателства има за това?
Изкуствен обект ли е Луната и какво действително се е случило с мисиите на "Аполо"?
Ще се завърнат ли Нибиру и анунаките и те ли са тайните богове на илюминатите?
Съществуват ли уреди, с които може да се гледа в бъдещето?
Разработва ли се вече над 60 години тайна космическа програма с бази нз цялата Слънчева система, която да е под контрол на германските тайни общества и СС?
Има ли в Галактиката портали, през които може да се пътува?
Повишават ли се вибрациите в нашата галактическа област и помагат ли ни високоразвити извънземни да издържим и да победим тъмните сили на Земята?
Има ли пътувания във времето и какво знаят пътешествениците за земното минало и бъдеще?


=========================================================================

Фердинанд Липс, Конспирацията срещу златото

"Човек трябва да употребява думата "изключителен" с внимание. И точно такава е тази книга. Тя ще стане класика. Тя е минало, настояще и бъдеще, събрани в едно - не само на златото, но и на обществото и надеждата ни за стабилност и свобода. Най-накрая ще разберете какво наистина е представлявал златният стандарт. И защо политиците са му обявили война. Ако прочетете книгата, ще започнете да разбирате по-добре "златото", както и човешката природа. Липс оживява историята на метала и вдъхновено желае да включи и себе си в борбата за човешка и социална свобода и свободен пазар. Ще пожелаете да имате 50 екземпляра от книгата, за да я подарявате на приятели и изпращате на медии и политици."
Шевалие Хари Д. Шулц

"Войната със златото не е нищо друго освен Трета световна война. Това не е само напълно излишна война, но и най-унищожителната от всички. Тя моментално трябва да бъде преустановена."
Фердинанд Липс


=========================================================================

Йохан Хари, Откраднат фокус

Нямате ли усещането, че светът е полудял? Че вървим в посока, която не сме избрали сами? Защо не успяваме да се отърсим от масовата хипноза? Истината е, че все повече губим способността си за концентрация и критично мислене. Тийнейджърите не могат да се фокусират върху една задача за повече от 65 секунди, а офис служителите стигат до цели три минути! Защо непрестанно се разсейваме? Ако причината са безбройните устройства, не може ли просто да ги изключим? Оказва се, че не е толкова лесно. Самият Йохан Хари опитва всякакви стратегии да си върне фокуса – включително пълен отказ от интернет в продължение на три месеца, – но нищо не е достатъчно ефективно. Затова Хари предприема впечатляващо пътешествие, за да интервюира водещи експерти по въпроса с вниманието и концентрацията. Това, което открива, е изумително и доста плашещо. Вярваме, че липсата на фокус се дължи на собствената ни неспособност да се изключим от социалните мрежи. Да, ама – не! Причината не е в липсата на дисциплина, а в мощни външни сили. Не ние сме изгубили своя фокус, той ни е бил откраднат. Всъщност сме жертви на манипулация: огромни корпорации се възползват от слабостите ни, за да печелят все повече. Има дванайсет причини за тази криза, всяка от които отнема част от вниманието ни. За да ни покаже как, Хари ни среща с дисиденти от Силициевата долина, с хора от фавелите на Рио, които напълно са изгубили способността си за концентрация, за да стигнем до Нова Зеландия, където са открили невероятен начин за възстановяване на вниманието. Да си върнем фокуса – мисия възможна, но битката ще е на живот и смърт. Йохан Хари е международно известен автор на няколко бестселъра, преведени на 38 езика. Първата му книга „Преследване на писъка“ става основа както на номиниран за награда на Американската филмова академия пълнометражен филм, така и на телевизионен сериал с продуцент Самюъл Джаксън. Втората книга на Хари „Изгубени връзки“ става бестселър на „Сънди Таймс“ и „Ню Йорк Таймс“. Хари е публикувал статии в „Ню Йорк Таймс“, „Лос Анджелес Таймс“, „Гардиън“, „Монд“, „Слейт“, „Ню Рипъблик“, „Мелбърн Ейдж“, „Нейшън“ и др. На два пъти е обявяван за журналист на годината от британския клон на „Амнести Интернашънъл“ за своите репортажи от войната в Конго и за нарушенията на човешките права в Дубай. Редовно е участник в дискусиите на забавното шоу на Ейч Би Оу „Точно време“ с водещ Бил Майер. Неговите ТЕД лекции върху зависимостите и депресията са гледани над 80 милиона пъти.


=========================================================================

Олга Грейг, Тайната на кухата земя

Теорията за кухата земя описва нашата планета като черупка, чиято вътрешност е населена приблизително по същия начин като външната. Миниатюрно слънце витае в центъра, затопляйки интериора и неговите обитатели. Леко встрани от Северния и Южния полюс има отвори, които свързват вътрешния и външния свят. Вътрешната цивилизация е по-развита от външната. Противниците на тази невероятна теория са много повече от нейните привърженици. Учените го опровергават, използвайки данните, с които разполага науката. Книгата предоставя много доказателства, че не всичко е толкова еднозначно. Погледнете картите на кухата земя на хитлеристка Германия, прочетете докладите на СМЕРШ, трактатите на древните гърци, евреи, будисти, нормани... и разберете сами.




=========================================================================

 1 // 2 // 3 <== 4