КНИГИ – контактьорство, послания – 3



3/3


АЗ ВИДЯХ ИСУС ХРИСТОС
Спомени на Иван Бобулев, бивш милиционер










прочети или прослушай 

=========================================================================

РОБЪРТС ЛИАРДЪН, АЗ ВИДЯХ РАЯ
ЕДНА КНИГА ЗА ИСУС ХРИСТОС

Робъртс Лиардън е роден в град Тулса, щата Оклахома (САЩ). На осемгодишна възраст той бил кръстен в Святия Дух и ръкоположен в служение. Това станало, след като посетил Рая. На четиринайсет години започва да проповядва в църкви и преподава в библейски колежи и университети. Пътува из САЩ, Канада, Европа, Африка и Азия.
Известен е като един от водещите пророчески гласове на нашия век. Робъртс Лиардън е християнски писател, чиито книги са най-търсени и продавани в момента. Притежава изключителна мъдрост и мощното помазание на Святия Дух. В проповедите си призовава хора от всички възрасти за спасение, святост и живот в Духа. Чрез това световноизвестно служение много хора са приели Божия призив за своя живот.
Искаме да ви уверим в истиността на тази книга и на живота в нея. Вярваме, че тя ще бъде истинско Божие откровение и благословение за вас!

прочети или прослушай 

=========================================================================

Нийл Доналд Уолш, У дома с Бога


Това е дословен запис на един свещен разговор. Разговор с Бога за това какво означава да бъдеш У ДОМА ПРИ БОГА. Той е последната част от един необикновен диалог, изложен на почти 3000 страници в 9 книги, писани в продължение на 11 години, които разглеждат всички аспекти на човешкия живот.

В тази книга ние обсъждаме много сфери на човешкото съществуване, но на една от тях отделяме специално внимание – смъртта, умирането и отвъдния живот.

С развитието си диалогът навлиза в най-далечната територия на духовността – космологията на живота в неговата цялост. С помощта на метафори успяваме да зърнем спираща дъха картина на Висшата Реалност. Ще говорим за смисъла и целта на съществуването, за начините да достигнем най-великата радост, за естеството на нашето пътешествие и необикновения му край. Той, оказва се, изобщо не е край, а изпълнен с екстаз преход към едно величествено и безконечно преживяване, чието описание надхвърля въображението.

Убеден съм, че вашата душа ви е притеглила към тази книга, водена от същия импулс, който ни движи напред, към следващата стъпка, към следващото прозрение и в крайна сметка – към Божественото.

Рано или късно всички неизбежно ще достигнем крайната цел.

А целта е една и съща за всички ни. Всички ние сме на път към Дома и няма как да не стигнем там. Бог няма да го допусне.
Нийл Доналд Уолш

***

Нийл Доналд Уолш получи световно признание със серията “Разговори с Бога”, преведена на повече от 30 езика. Той е автор на над 20 книги на духовна тематика, които се радват на нестихващ интерес.

Преди да стане известен обаче, Нийл Доналд Уолш преживява редица съкрушителни удари в личен и професионален план. Домът му и всичките му вещи изгарят в пожар, банкрутира, бракът му се разпада, а той сериозно пострадва в автомобилна катастрофа. Когато се възстановява, Уолш се оказва безработен и сам и известно време живее и се препитава като клошар.

Отчаян и уплашен, той пише гневно писмо на Бога, Главния виновник за всичките му нещастия. За негова огромна изненада, той получава отговор на яростната си тирада.

Книгите от поредицата „Разговори с Бога“ се превръщат в извор на утеха и вдъхновение за милиони хора по цял свят. Настоящият том съдържа последните 3 заглавия от този необикновен диалог, а именно: „Нови откровения“, „Бог на утрешния ден“ и „У дома при Бога“. В този заключителен разговор на преден план са поставени най-наболелите въпроси на човечеството, както и един духовен поглед за тяхното разрешаване. Само с променено съзнание ще открием пътя към Новия Свят.

прочети или прослушай

=========================================================================

Тед Андрюс, Как да срещнем и да работим с духовни водачи

Ако искате да общувате с ангели, да играете с природни духове, да откриете своя могъщ животински тотем или просто да изпитате любящото докосване не онези, които вече са преминали от физическия свят в отвъдното, то тогава това е книгата, която ви е необходима.
Тази книга ви предлага безопасни и лесни за изпълнение методи, с помощта на които да се срещнете и да работите с онези, които наричате духовни водачи. Тя ще ви разкрие как да ги разпознаете и ще ви покаже как да елиминирате страховете си спрямо тях. Книгата ще ви помогне да разширите своите способности и ще ви посочи как да избягвате различните проблеми след като навлезете в тази нова страна на живота.
Контактът ви с висши душевни енергии засилва вашата воля и носи просветление на ума ви.
Прочете „Как да се срещнем и да работим с духовни водачи“ и направете своята първа крачка по улиците на живота, който е отвъд този.


=========================================================================

Сесии с Башар















=========================================================================

Алис Бейли, Сексът – тематична селекция


Изданието е тематична селекция от книгите на Тибетеца чрез Алис Бейли.










прочети или прослушай

=========================================================================

Сал Рейчъл, Основателите за земната история

Сал Рейчъл е учител, лечител, ясновидец и мистик с над 40 г. опит в областта на изследване на човешкия потенциал.

Сал е автор на книгите:

„Мистерията на времето“

(The Mystery of Time)
„Истинската история на Земята“
(The Real History of Earth)
„Интегриране на душата“
(Soul Integration)
„Земята се пробужда: Пророчества 2012 – 2030 г.“
(Earth Awakens: Prophecy 2012 – 2030)
„Измененията на Земята и бъдещето на човечеството: Послания от Основателите“
(Earth Changes and Beyond: Messages from the Founders)
„Живот на предела“
(Life on the Cutting Edge),
както и на множество статии и канализирани послания от просветлени извънземни същности, ангели и възнесени учители.

Сал Рейчъл разкрива своите психични и интуитивни способности в средата на 70-те години на миналия век чрез Силва Метод. По-късно създава свой собствен уникален метод за медитация, наречен „Алфа-Тета програмиране“, чиято цел е препрограмиране на подсъзнанието и отключване на вътрешния творчески потенциал.

През 80-те години Сал се занимава с различни видове медитация, терапия и йога, включително съзнателно дишане и пречистване на тялото/ума. От 1980 г. Сал се занимава задълбочено с Таро и започва да съчетава водени медитации с психични и духовни консултации.

Сал също е израснал като класически пианист и през 1984 г. започва записи на оригинална нюейдж музика, в т.ч. „Ангелски танц“.

През 1994 г. Сал издава първата си книга, „Живот на предела“ – ръководство за самостоятелна помощ.

В началото на 2000 г. Сал започва съзнателно предаване (ченълинг) на Лиа, същество от шеста плътност, както и на арктурианците, колективно съзнание от седма плътност. Той работи също с Господ Сананда (свръхдушата на Исус), богинята Изида от осма плътност и Боговете Творци от 12-то измерение, известни като Основателите.

През 2007 г. Сал става съавтор, заедно с Основателите, на книгата „Измененията на Земята и бъдещето на човечеството“ – научен и духовен пътеводител за настъпващите времена.

Неотдавна Сал е насочен да помага на душите да излекуват своите минали, паралелни и бъдещи „аз“ чрез „изцеление на времевата линия“ – космически рифрейминг процес, включващ сливането на настоящи и минали животи с Божественото Присъствие. Тази уникална негова терапия позволява на душите да изцелят травми от ранното детство или от предишни животи.

Съосновател на Мистична школа Сананда, Сал e и Рейки Учител и създател на поредица от дискове с медитации, с цел да ви помогне да развиете психичните си способности.

Сал живее в САЩ, но пътува интензивно по целия свят, като провежда множество практически курсове и семинари по темите за изцелението и възнесението.

Повече за Сал Ракели и неговата дейност можете да намерите на неговия сайт: www.salrachele.com.

прочети или прослушай

=========================================================================

Сал Рейчъл, 2012 - Измененията на Земята и бъдещето на човечеството (Послания от Основателите)


Живеем в най-значимото време от цялата човешка история. За първи път милиони от нас ще имат възможността да еволюират отвъд ограниченията на материалната форма, преминавайки в свят на неописуема красота и величие. Прагът към следващото стъпало в човешката еволюция е точно пред нас.
Какво точно се случва на планетата земя? Каква е истината зад различните пророчества и предсказания? За първи път сега имаме цялостно разяснение, внимателно подготвено и получено чрез телепатичния канал Сал Ракели от необятен колективен висш разум, наречен Основателите. Тази книга отговаря на въпросите кой, какво, къде, кога и защо, свързани с измененията на Земята, и как човечеството ще премине през тях. Книгата съдържа информация за промените в биологията, психологията, технологиите, метафизиката, религията, духовността и дори икономиката и политиката.
Основателите са вашите водачи в това удивително пътешествие на душата по пътя на нейната еволюция, възнесение и освобождаване от ограниченията. Те ни учат, че сме необятни същества от безкрайна любов и неограничени възможности, създадени по образ и подобие на нашия Създател. Добре дошли в новия свят!
Сал Ракели е учител, лечител, ясновидец и мистик с над 35 годишен опит в областта на човешкия потенциал. Той е създал свой собствен метод за медитация, наречен "Алфа-Тета програмирне", който има за цел да препрограмира подсъзнателния ум и да отключи вътрешния творчески потенциал.
По целия свят Сал Ракели води множество практически курсове и семинари по темите за духовното изцеление и възнесението. Неговото "изцеление на времевата линия" е уникален вид терапия, чрез която душите могат да излекуват травми от ранното детство или минали животи. Сал също е осъществен пианист и има няколко записи на собствена медитативна музика.


=========================================================================

Сал Рейчъл, Послания на основателите

Трудно е да се дава информация в логична последователност, която е предадена от съзнание, развито много по-високо от човешкото разбиране, каквото е на Основателите. Може да се стори, че следващите послания представляват диалог в реално време между две или повече същности, но голяма част от информацията, предадена от Основателите, е била „вкарана" във вид на „пакети" в свръх съзнателния ум на канала /канализиращия/. След това, тя е кристализирала в съзнателния ум, за разпространение в обичайния формат.
За да могат въобще да общуват с нас, Основателите е трябвало да понижават част от своите вибрации от 12-то ниво на плътност, до 7-мо ниво, преди да се опитат да установят контакт са канала. В първото послание ние предоставихме описание за това кои са Основателите, чрез тях самите. С прочитането на различните послания, ще започнете да разбирате техния произход и съзнание. Най-големият проблем в предоставянето на тази информация, се явява общуването от техните сфери на съзнание с нашата, за да може информацията да бъде изчерпателна и полезна за човешката еволюция.
Те избраха този канал, защото той притежава научна и духовна подготовка, както и способност за словесно формулиране и изразяване.
Сега има много Богове Творци, говорещи чрез хората. Това винаги е една група и един канал. Ние поощряваме търсенето на допълнителен материал, доставян на Земята от други групи от Богове Творци и други канали. В мнозинството от случаите, материалът ще е много близък до тази информация.
Имайте предвид, че общуването между хората и Основателите е енергийно. Една част от тяхната енергия ви обгръща, докато четете тези думи. Позволете на тази част от енергията, която резонира с вашата душата, да дойде и да помогне за пробужда нето ви.
Сал Рейчъл

прочети или прослушай

=========================================================================

Алис Бейли, Писма за Окултната медитация

Книгата съдържа серия писма на Тибетеца за окултната медитация, разбирана като метод за:

– концентриране на ума и постигане на единение с душата, с Христос и с „Отца“;

- волево редуване на ментална активност с абсолютен покой, формиращо невидими причини с видими следствия;

- управление на потоци от безлична огнена енергия, свързана с много опасности при лекомислие или злоупотреба;

– подготовка на квалифицирани ученици за планетарно служене, като естествен резултат от контакта на ученика със собствената му душа.



=========================================================================

Алис Бейли, ЕЗОТЕРИЧНА АСТРОЛОГИЯ
Разцъфтяването на човешката душа


Езотеричната астрология, наречена още астрология на душата, е науката, която изучава висшето предназначение на човека. Душата е онази вечна, безсмъртна и чиста наша същност, която ни води през различните прераждания по пътя на нашата еволюция.

Навлизането в Новата епоха на Водолея се характеризира с онзи процес, който Учителя Дънов нарече „разцъфтяване на човешката душа". Затова колкото повече приближаваме към тази Нова епоха, толкова повече се нуждаем от методи, които ни помагат да разбираме душата и предназначението си.

Традиционната западна астрология, наричана още астрология на личността, се занимава с по-земните, ежедневни въпроси и проблеми на човешкия живот. Тя не е в състояние да разкрие висшето предназначение на душата, нито да опише нашия живот от духовна гледна точка и в контекста на по-голямата система, от която всички ние сме част. За тази цел са ни нужни нови, по-съвършени методи.

Именно такъв метод е езотеричната астрология, която се базира на Учението за Седемте Лъча. Седемте лъча са липсващото звено в астрологията. Те са седем велики енергийни вибрации, които навлизат в нашата Слънчева система от Космоса и се проявяват във всичко, което ни заобикаля, и в самите нас. Както планетите, така и нашите души и тела са просто проводници на тези седем велики космични принципа.

Тази книга е написана от Алис Бейли под телепатичната диктовка на Учителя Джуал Кхул и представлява един от трудовете от Учението за Седемте Лъча. Учителят Джуал Кхул е главният астролог и лечител на нашата планета. Наречен "Най-образованият Учител", неговата мисия бе да предаде на човечеството знания, необходими за Новата Епоха.

"Езотерична Астрология" е първата книга от серия книги по астрология на душата, предлагани от издателство "Анхира". Тя е предназначена за всеки човек, който иска да си отговори на вечните въпроси "Кой съм аз, откъде идвам и накъде отивам“. Особено полезна е за хората, които изучават и практикуват астрология, и които не искат да се ограничават в рамките на традиционната западна астрология на личността.

прочети

=========================================================================

Башар, Петте форми на изобилие













прочети или прослушай

=========================================================================

Документите на възнесението

“Представете си, че бихте могли да пресъздадете света така, както бихте желали и да поканите своите духовни събратя да го пресъздадат заедно с вас. Това е, което аз правя. И Документите на Възнесението са моята покана... но само вие може да знаете дали тази покана се отнася за вас, или не...”

Когато за първи път седнах да пиша това, нямах никаква идея, че крайният резултат ще се окаже една книга. Всички мои писания до онзи момент се свеждаха до някои кратки резултати от ченълинг, публикувани в различни Интернет форуми. Нямах никаква склонност към авторство на книги. И тогава, през месец май 2008 г., след едно духовно преживяване, което промени живота ми (описано подробно в Глава 7), реших, че имам нужда да осмисля себе си, своя живот, своята болка и объркване, по един по-организиран начин. И така, аз седнах, за да опиша разговорите с моите духовни събратя. Това бе всъщност предназначено за собствените ми цели и евентуално за да бъде споделено на същите Интернет форуми. Това, което последва обаче, далеч надмина тези амбиции!...



=========================================================================

Опровержение на външния свят – GÖRAN BACKLUND














=========================================================================

Мъри Хоуп, Диалози с Гея
Бъдещето на Земята и човечеството, разказано от духа на планетата

Някога водили ли сте разговор с духа на планетата, на която живеете, чували ли сте нейната версия? Замисляли ли сте се, че безчинствата, извършвани върху нейното тяло, може да предизвикат гнева й? Знаете ли какви са чувствата й към тази блудна раса, която ние наричаме човечество? Знаете ли, че тя възнамерява да пожертва голяма част от същото това човечество по време на "смяната на полюсите", ускорена от наближаващия й квантов скок? Сега имате възможност да узнаете всичко това от нея самата в поредицата от разговорите й с Мъри Хоуп - нейна космическа сестра и авторка на "Връзката Сириус" и "Космическите връзки“!
Прочетете това - стига да имате куража да го сторите - защото пред вас ще се разкрие една картина, която първо стряска, после плаши, но и дава пътя, по който човечеството може да продължи своята духовна еволюция!



=========================================================================

Амора Куан Ин, Плеядианско тантристко ръководство

Плеядианската работа със Светлината е мистична учебна система, която Амора Куан Ин разработва по молба на плеядианските пратеници на Светлината. Тя включва последователен план от четири стъпки, които ни поставят в хармония с Божественото, издигат ни на по-високи нива на вибрация и лекуват тялото и духа. Този план включва:

Изчистване и активизиране на Ка.
Приключване на разрива между мъжа и жената.
Лекуване и пробуждане на Ба или душата посредством тантра на делфините.
Изчистване и активиране на диамантено-светлинното тяло и меркаба.

Тази книга е продължение на „Плеядианско ръководство: събуждане на вашата Божествена Ка“ и съдържа следващия етап от плеядианския план за пробуждане на човешката раса. Тя ще ви помогне да лекувате връзката с интимните си партньори, като ви запознае с процеса на клетъчното изчистване. Ще ви разкрие как да активизирате и изчистите кундалини и енергийните канали с помощта на тантра. Както и в първата книга, плеядианските пратеници на Светлината, с помощта на Амора Куан Ин, предлагат специфични упражнения и техники, за да ви дадат практическа информация за ежедневния живот.
Амора Куан Ин е лечител и медиум, който от години работи с плеядианските пратеници на Светлината. Провежда семинари по целия свят и живее в Маунт Шаста, Калифорния.


=========================================================================

 1 // 2 <== 3