Книгите могат да бъдат опасни.

Най-добрите трябва да носят етикет

„Това може да промени живота ви“

Хелън Ексли

КНИГИ – контактьорство, послания – 33/3

АЗ ВИДЯХ ИСУС ХРИСТОС
Спомени на Иван Бобулев, бивш милиционер


прочети или прослушай 

=========================================================================

РОБЪРТС ЛИАРДЪН, АЗ ВИДЯХ РАЯ
ЕДНА КНИГА ЗА ИСУС ХРИСТОС

Робъртс Лиардън е роден в град Тулса, щата Оклахома (САЩ). На осемгодишна възраст той бил кръстен в Святия Дух и ръкоположен в служение. Това станало, след като посетил Рая. На четиринайсет години започва да проповядва в църкви и преподава в библейски колежи и университети. Пътува из САЩ, Канада, Европа, Африка и Азия.
Известен е като един от водещите пророчески гласове на нашия век. Робъртс Лиардън е християнски писател, чиито книги са най-търсени и продавани в момента. Притежава изключителна мъдрост и мощното помазание на Святия Дух. В проповедите си призовава хора от всички възрасти за спасение, святост и живот в Духа. Чрез това световноизвестно служение много хора са приели Божия призив за своя живот.
Искаме да ви уверим в истиността на тази книга и на живота в нея. Вярваме, че тя ще бъде истинско Божие откровение и благословение за вас!

прочети или прослушай 

=========================================================================

Нийл Доналд Уолш, У дома с Бога

Това е дословен запис на един свещен разговор. Разговор с Бога за това какво означава да бъдеш У ДОМА ПРИ БОГА. Той е последната част от един необикновен диалог, изложен на почти 3000 страници в 9 книги, писани в продължение на 11 години, които разглеждат всички аспекти на човешкия живот.

В тази книга ние обсъждаме много сфери на човешкото съществуване, но на една от тях отделяме специално внимание – смъртта, умирането и отвъдния живот.

С развитието си диалогът навлиза в най-далечната територия на духовността – космологията на живота в неговата цялост. С помощта на метафори успяваме да зърнем спираща дъха картина на Висшата Реалност. Ще говорим за смисъла и целта на съществуването, за начините да достигнем най-великата радост, за естеството на нашето пътешествие и необикновения му край. Той, оказва се, изобщо не е край, а изпълнен с екстаз преход към едно величествено и безконечно преживяване, чието описание надхвърля въображението.

Убеден съм, че вашата душа ви е притеглила към тази книга, водена от същия импулс, който ни движи напред, към следващата стъпка, към следващото прозрение и в крайна сметка – към Божественото.

Рано или късно всички неизбежно ще достигнем крайната цел.

А целта е една и съща за всички ни. Всички ние сме на път към Дома и няма как да не стигнем там. Бог няма да го допусне.


Нийл Доналд Уолш

***

Нийл Доналд Уолш получи световно признание със серията “Разговори с Бога”, преведена на повече от 30 езика. Той е автор на над 20 книги на духовна тематика, които се радват на нестихващ интерес.

Преди да стане известен обаче, Нийл Доналд Уолш преживява редица съкрушителни удари в личен и професионален план. Домът му и всичките му вещи изгарят в пожар, банкрутира, бракът му се разпада, а той сериозно пострадва в автомобилна катастрофа. Когато се възстановява, Уолш се оказва безработен и сам и известно време живее и се препитава като клошар.

Отчаян и уплашен, той пише гневно писмо на Бога, Главния виновник за всичките му нещастия. За негова огромна изненада, той получава отговор на яростната си тирада.

Книгите от поредицата „Разговори с Бога“ се превръщат в извор на утеха и вдъхновение за милиони хора по цял свят. Настоящият том съдържа последните 3 заглавия от този необикновен диалог, а именно: „Нови откровения“, „Бог на утрешния ден“ и „У дома при Бога“. В този заключителен разговор на преден план са поставени най-наболелите въпроси на човечеството, както и един духовен поглед за тяхното разрешаване. Само с променено съзнание ще открием пътя към Новия Свят.

прочети или прослушай

=========================================================================

Тед Андрюс, Как да срещнем и да работим с духовни водачи

Ако искате да общувате с ангели, да играете с природни духове, да откриете своя могъщ животински тотем или просто да изпитате любящото докосване не онези, които вече са преминали от физическия свят в отвъдното, то тогава това е книгата, която ви е необходима.
Тази книга ви предлага безопасни и лесни за изпълнение методи, с помощта на които да се срещнете и да работите с онези, които наричате духовни водачи. Тя ще ви разкрие как да ги разпознаете и ще ви покаже как да елиминирате страховете си спрямо тях. Книгата ще ви помогне да разширите своите способности и ще ви посочи как да избягвате различните проблеми след като навлезете в тази нова страна на живота.
Контактът ви с висши душевни енергии засилва вашата воля и носи просветление на ума ви.
Прочете „Как да се срещнем и да работим с духовни водачи“ и направете своята първа крачка по улиците на живота, който е отвъд този.


=========================================================================

Сесии с Башар=========================================================================

Алис Бейли, Сексът – тематична селекция


Изданието е тематична селекция от книгите на Тибетеца чрез Алис Бейли.


прочети или прослушай

=========================================================================

 1 // 2 <== 3      Няма коментари:

Публикуване на коментар